2018. október 11., csütörtök

Újabb Colleen Hoover regény érkezik! + a könyv magyar fordítása!


Sziasztok!
Igazi jó hír a CoHo fanoknak! Újabb regény érkezik az írónővel, Too Late (Túl késő) címen. A regény pontos idejéről még nincs információ, illetve, arról sem, hogy az eredeti borító marad e, de magyar fülszöveget már kaptunk,  az Olvass Tovább ikon után pedig aki akarja el is kezdheti olvasni, ugyanis egy magyar fordítónak köszönhetően, megtalálható magyarul már az interneten! 
Sloan megjárná a poklot a kisöccséért. És meg is teszi, minden egyes nap.
Sloan - rákényszerítve arra, hogy folytassa kapcsolatát a veszélyes és erkölcsileg korrupt Asa Jacksonnal - bármit megtenne azért, hogy öccse a megfelelő ellátásban részesüljön.
Semmi nem állhat az útjába.
Senki, kivéve Cartert.
És ő soha nem akarja elengedni a lányt; akkor sem,
ha Sloan nem helyesli baljós életstílusát. De a lány rosszallása ellenére Asa tisztában van vele, mibe kerül az, amit akar, s nem rest lépni érte. Tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy továbbra is a csúcson maradjon, és meg is teszi.
Sloan a legjobb dolog, ami valaha történt Asával. És ha megkérdeznéd Asát, azt mondaná, ő a legjobb dolog, ami történhetett Sloannal.
Semmi nem állhat az útjába.
Senki, kivéve Cartert.

A fordítás a következő linken található:  https://www.wattpad.com/309541929-t%C3%BAl-k%C3%A9s%C5%91-too-late-by-colleen-hoover-hu-1-fejezet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése