About

2020. június 12., péntek

Melanie Harlow – After We Fall

Melanie Harlow – After We Fall
 
Fülszöveg
Jack ​Valentini nem az esetem.
A szexi, borongós kedélyű cowboy a filmekbe való, nekem jó lesz az öltöny meg a nyakkendő. Úri modor. Borotvált arc.
Jack talán csodálatos, de mogorva, durva, faragatlan. Messziről kerülne egy ilyen városi lányt, mint én, és ezt nem is leplezi.
De munkát kaptam a család farmján, én lettem a PR tanácsadójuk, úgyhogy kénytelen lesz elviselni engem, ahogy én is őt. Azt, hogy bámul. Meg a változékony hangulatait. A szűk farmerját. Az izmait.
A hatalmas, kemény izmait.
Hamarosan teljesen másféle feszültség támad köztünk, olyan, amitől helytelenül viselkedek az istállóban, a fák között az erdőben, vagy a furgonban. Sosem tettem még ilyesmit, ami ennyire nem vall rám… De túl jó, nem bírom abbahagyni.
És minél többet tudok erről a gyászoló veteránról, annál jobban értem őt. Elvesztette a feleségét, ettől megtört lett, keserű, és saját magát hibáztatja. Úgy gondolja, nem érdemel második esélyt a boldogságra.
De téved.
Nem kell, hogy én legyek az első szerelme. Elég, ha az utolsó leszek.
Imádni való mese a reményről, amit sosem adhatunk fel, a hitről, hogy a boldogság igenis jár nekünk, akkor is, ha a lehető legváratlanabb pillanatban köszönt ránk.
A legszerethetőbb szerelmespár, akik alig tudják elhinni, hogy tényleg rátaláltak arra, akit talán nem is kerestek.
Ismerd meg titkaikat!


Nagy reményekkel álltam neki ennek a könyvnek de mégsem nyújtott felemelő élményt. Abszolút semmi egyediség. 
A történet önmagában rendben lett volna, de szerintem nem igazán mozgott a realitás talaján. 
A történet szerint Margot egy farmra megy a Valentini testvérekhez, hogy segítsen nekik ismertebbé tenni a helyet. Amire nem számít, az az, hogy az egyik Valentini férfi egy makacs, lekezelő, bunkó alak, aki ennek ellenére mégis megőrjíti őt. A bukkanó csak annyi, hogy hiába a hirtelen jött szexuális vágy és feszültség, Jack szíve foglalt, méghozzá olyan nő által akinek emlékét nem lehet a sarokba szorítani. Jack felesége 3 évvel ezelőtt meghalt, így bünteti magát, ha felejteni engedi az elméjét. De Margot teljesen felforgatja az életét szóval már csak az a kérdés, erősebb e a gyász a szerelemnél? 

A rengeteg erotikus részlet itt sem tetszett, egyszerűen úgy érzem, én nem vágyom arra, hogy megalázóan és lekezelően bánjanak velem, vagy úgy beszéljenek velem mint egy utolsó pornós ... nővel. 
Idéznék is nektek egy részletet, hogy pontosan mire gondolok, mivel azt érzem az ilyen könyvek miatt, hogy a 16-18 éves lányoknál akik olvassák, elég hibás képet alkothat az emberi kapcsolatokról. 
"-Nyisd ki a szád! - Kitáltotta a száját és én benyomultam, amilyen mélyre csak tudtam. - Azt akarom, hogy úgy kitöltse a szád a farkam, hogy levegőt se kapjál. Jó kislány. Most figyelj: azt akarom, hogy ne legyél ilyen kicseszettül udvarias.  Használd a kezed! Kend össze magad! Legyél zajos! Ne te legyél az iskolai bálkirálynő, inkább szopj le, mint valami kis mohó kurva a focipályán.Megértetted? " 
Nos lányok, lehet velem van tényleg a baj, számomra egy kapcsolat amiben két fél szerelmes egymásba nem egészen ilyesmin alapszik. Ugyanis ez nem egy érzelemmentes kalandból kiragadott részlet volt. Kicsit szürke 50 árnyalata, de annak a maga idejében meg volt a maga varázsa, ennek nincs. Szerintem ez szánalmas.
A mód, ahogyan Jack feldolgozta felesége után maradt gyászát viszont tetszett. Sajnáltam őt, szerettem volna ha megengedi magnának a boldogságot. A karakterek rendben voltak. Illetve itt is látszott, hogy az ellentétek igenis működhetnek együtt, kiegészíthetik egymást.
Egyszer el lehet olvasni, ha nem zavarnak minket a mocskos részletek akár még élvezhető is. 
Ettől függetlenül nekem ez már a szászadik romantikus kötet után kicsit kevés. 

– Csak óvatosan, városi cica. Még a végén meg akarlak majd tartani – mondtam, mire felnevetett, és én elengedtem.
De az volt az ijesztő az egészben, hogy csak félig vicceltem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

designed by Charming Templates