About

2020. június 6., szombat

Whitney G. – Barátod Carter

Whitney G. – Barátod Carter
Fülszöveg
Barátok vagyunk.
Csak barátok. De tényleg…
Arizona Turner negyedik óta a legjobb barátom. Akkor is az volt, amikor éppen „utáltuk” egymást. Az első csókokon, az első randikon, az eső csalódásokon át támogattuk egymást. (Még az egyetemeink is pár perc távolságra voltak egymástól…)

Annyi éven át – mondjon bárki bármit – , sose léptük át azt a bizonyos határt.
Nem is gondoltam rá.
Nem akartam rá gondolni.
Ám egy éjszaka minden megváltozott.
Legalábbis mindennek meg kellett volna változnia…
Barátok vagyunk.
Csak barátok.
Mondogatom, amíg ki nem derül, tényleg „csak” a legjobb barátom-e…
Üde, szívderítő olvasmány tavaszi töltekezéshez, nyári strandoláshoz, őszi lazuláshoz és téli kuckózáshoz.
Szurkolj te is a bimbózó románc hőseinek!




Nem is tudtam, hogy érkezik ez a könyv, de mivel Whitney G. előző könyve az "Alapos kétely" (vélemény: ITT)  is nagyon tetszett, így egyből előrendeltem. 

Ahogyan azt is, ezt is egy nap alatt kiolvastam.  Nem kell messzemenő eszmefuttatásokra gondolni, az írónő könyvei egyszerűek, ám de szívmelengetőek, emelett pedig elég erős hangsúlyt fektetnek az erotikus jelenetekre, ahogyan ez itt is történt. 
A történet szerint két fiatal - Arizona és Carter, negyedik osztályban ismerik meg egymást. A kezdetleges utálat és folyamatos szekálás után végül megkedvelik egymást és legjobb barátokká válnak. Együtt mennek át a kamaszkor nehézségein, együtt nőnek fel, mindent megosztanak egymással, minden tökéletesnek tűnik egészen addig a napig amíg a végzős bulira készülve, valami mindkettejükben megváltozik.

Tetszettek az aranyos múltbéli levelek a gyerekkorból, tetszettek a romantikus részletek és a vicces emailek, illetve mindkét karakter nagyon szimpatikus volt számomra. Nem éreztem túlhúzottnak, túl szenvedősnek, vagy túl erotikusnak, egyszerűen tökéletes történet volt arról, mi történik akkor, ha két fiatal ráébred, hogy sokkal több köti őket össze mint barátság.

Szerintem a szexuális jelenetek miatt ez is inkább az idősebb korosztálynak ajánlott 16+, ugyanis Whitney minden részletet kihangsúlyozott ezen a téren.

Tetszett az is, hogy mindkét fél szemszögéből olvashattuk a történetet, s bár nem mondanám kifejezetten izgalmasnak, de egy kedves romantikus könyv volt ami abszolút jól jön az unalmasabb nyári estéken, főleg azért, mert rövidsége mellett, könnyen olvasható, a történetvezetés hamar magával ragad. 

Carter és Arizona pedig a tökéletes kapcsolat megtestesítői, hiszen mindenkinél jobban ismerik egymást, bármiről tudnak beszélgetni, és csak úgy vibrál közöttük a levegő.
 Rengeteg aranyos jelenet volt, imádtam olvasni arról, hogy mivel töltik a közös időt, hogyan élik meg a mindennapokat, a viccelődéseiket, azt, ahogyan egymással bántak.  

Mindenki valami ilyesmire vágyik, nem? :) 

Kedves Arizona! 

Nem pazarlom a tintát udvariaskodásra, nem mesélem el, mi történik itthon, mert lényegtelen. Úgy legalábbis biztosan, hogy nem vagy itt.
Rövid leszek és lényegretörő: Semmit sem gondoltam komolyan abból, amit a reptéren mondtam neked.

Szeretlek. "Úgy" szeretlek, és sokkal több volt köztünk mint szex. Biztos akartam lenni benne, hogy elutazol, és beteljesíted az álmod, ahelyett, hogy itt maradsz - mert én úgy is mindig itt leszek neked.
Mindig.
Ha tudtam volna, hogy elhidegülsz tőlem, és nem beszélünk többé, akkor biztosan nem teszem ezt, és azonnal visszaszívom a szavaim.
Az, hogy néhány napig nem beszéltünk furcsa érzés volt.
Hetekig nem beszélni veled már kínzás, hónapokig viszont elviselhetetlen (és még mindig az.)
Mindig te jelentetted számomra a világot, de ezt nem értettem meg, amig el nem utaztál.
Úgy alszom el, hogy téged kereslek. Hallani akarom a hangod, mielőtt lehunyom a szemem.
Ébredéskor remélem, hogy a karomban talállak, és már nem sok van hátra, hogy teljesen becsavarodjak nélküled.
Évekig viccelődtünk, miért nem tart ki egy kapcsolatom sem hat hónapnál tovább. Végig előttem volt a válasz : miattad.
Biztosan tudom, hogy negyedik óta szeretlek, mert mostár mindennél jobban tudom, hogy hozzéd tartozom Ari -te pedig hozzám.
Mindig is hozzám fogsz tartozni...
Több vagy mint "csak" egy legjobb barát, és soha többé nem akarok "csak a barátod" lenni. 

Barátod (és szerelmed) : Carter





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése