About

2018. szeptember 30., vasárnap

Whitney G. - Reasonable ​Doubt Full Series


A farkamnak megvan a maga étvágya – ami nagy és igen sajátos étvágy. Olyan nőt akar, aki szőke, formás és lehetőleg nem egy kibaszott hazudozó. (Hogy miért, az egy külön sztori.) 
Menő ügyvédként nincs vesztegetni való időm párkapcsolatra, ezért névtelen csevegéssel és interneten megismert nőkkel elégítem ki az igényeimet. 
A szabályok egyszerűek: egy vacsora, egy éjszaka, zéró ismétlés. 
Ez csak alkalmi szex. Nem több, nem kevesebb. 
Legalábbis így volt egészen Alyssáig. 
Ő egy 27 éves ügyvédnő, könyvgyűjtő és állítása szerint a legkevésbé sem vonzó. Elvileg jogi tanácsokat adtam neki késő esténként, és rábízhattam a heti kalandjaim részleteit. 
De aztán bejött a cégemhez egy interjúra. Egy hallgatóknak kiírt gyakornoki pozícióra… És rohadtul megváltozott minden.




A story 3 részből lett összerakva a könyvmolyképzőnek köszönhetően, eredetileg, ez egy 3 kis részes történet, mint pl a never - never, így 3 függővéget is kapunk, ami bevallom engem nagyon "felspannolt". 

Nehéz ezt a könyvet összefoglalni, ami egyben erotikus, szenvedélyes, romantikus, egy kis drámával megspékelve, s annak ellenére, hogy eléggé klisé az alap sztori, az író nagyon jól felépítette a történetet, csűrte - csavarta a szálakat. 
Könnyen olvasható szinte vezeti az embert, s közben olyan szexualitást sugároz, hogy nem tudtam eldönteni, nem a szürke ötven árnyalatának egy sokkal jobb, elképzelhetőbb kiadásáról van e szó. 

Mint azt már sokszor mondtam nektek, én sosem olvasok fülszöveget csak utólag, ennél a könyvnél is áldom ezt, mert azért ennél kicsit komolyabb hangvételű történetet kaptunk. 

Azt gondolom, ez nem egy tininek való könyv, rengeteg káromkodással, és szinte végig "dugással" övezve, szóval inkább a kicsit idősebb generációnak ajánlanám. 

Tele titkokkal, hazugságokkal, fondorlatokkal.


Összességében nekem nagyon tetszett, egy nap alatt sikerült elolvasni, végig élveztem, rengeteget nevettem, pirultam, és sírtam.

Kifejezetten bejött, hogy mivel a főszereplőink az ügyvédi szakmában vannak, minden fejezetnél volt, egy jogi megfogalmazás, ami passzolt az adott fejezethez.

A regény két főszereplő szemszögéből íródott, közben folyamatos betekintéssel a múltba. A szereplők nagyon szerethetőek, imádtam a férfiállat  Andrew-et a maga ridegségével és haragjával, de a női szereplő odaadását és tűrőhatárát pedig egyenesen tiszteltem. A kettejük között lévő gyerekes civakodás pedig mindent vitt!

A végén annyit mondtam, amit itt is hozzá tennék, nem érdekel, hogy bőven volt klisé, az írónak sikerült ezt baromi szórakoztatóan megírnia, és
ha mosolyogva csukom be a könyvet, akkor megérte. 

Főszereplőnk Andrew hatalmas étvággyal rendelkezik a szex terén, s nem fél ezt elárulni nekünk. Mottója az egy vacsora, egy éjszaka, zéró ismétlés. A sikeres ügyvéd mindent megtesz vágyai kielégítésének céljából, így a neten keresztül cserkészi be kiszemelt áldozatait. Sajnos az internet már csak ilyen, semmi sem az aminek látszik, rengetegszer botlik bele, olyan nőkbe, akik teljesen máshogy néznek ki mint a képeken, ami iszonyatosan bosszantja.

 Ha nem jön össze a randi, beszélget az egyetlen barátjával, Alyssa-val akit még sosem látott, bár sokszor fantáziált már róla. Alyssa szintén ügyvéd, megismerkedésüknek oka, pedig, hogy rengeteg szakmai segítséget kap a férfitól. 



Mindez természetesen hosszú távon nem működhet, hiszen Andrew nagyon szeretné látni a nőt, aki ennyire izgatja a fantáziáját, s mit ad Isten nem is kell olyan sokat várnia rá, mert a nő, pont az ő cégéhez megy gyakornoknak, természetesen egyikük sem ismeri a másik valóságos életét, így ez mindkettejüknek meglepetés. 

Az első titok itt derül ki, de még ennek ellenére is erősebb a szexuális vágy bár most már mérhetetlen harag is övezi, mert a férfi már meg annyiszor elmondta a nőnek, hogy " utálja a kibaszott hazudozókat."

 

Talán könnyebb lenne ezen túl lépni, ha a férfi képes lenne egyébként is többet adni a szexnél... 



Andrew
múltjának titkai szépen lassan kiszivárognak, a hazugságok kitudódnak, s már csak az a kérdés, képes lesz e csupán a vonzódás átívelni ezt a szakaszt, vagy időközben szerelemmé alakul? 



Kinek  ajánlom?
Mindenképpen felnőtt nőknek, akik szeretik az erotikus jellegű könyveket, s nem riadnak vissza a káromkodástól,  de annál inkább szeretnének egy jó kis csavaros, szórakoztató story-t kapni. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése