About

2018. szeptember 22., szombat

Tudjunk meg többet az írókról! -Colleen Hoover


Sziasztok!
Ma megint egy új modullal érkeztem, mert azt gondolom, hogy amíg egy könyv olvasása folyamatban van nálam, addig se unatkozzunk!
Szerintem jó dolog ha minél többet megtudunk íróinkról, így ezentúl minden véleményezést egy "Tudjuk meg többet az írókról! fog követni!! A posztokat pedig a könyvmoly zónában tudjátok majd vissza keresni :) 


Kellemes időtöltést nektek! :)



Colleen Hoover 1979. december 11.-én született Sulphur Springsben, de Saltilloban nevelkedett. Szülei Vannoy Fite és Eddie Fennell. 2000-ben megházasodott William Heath Hooverrel, akivel 3 közös gyerekük született. Mielőtt belekezdett volna írói karrierjébe, tanított és szociális munkát végzett.




Hoover 2011 novemberében kezdte el megírni első könyvét, amit 2012 januárjában publikált Slammed (Szívcsapás) címmel. A könyv folytatása 2012 februárjában jelent meg, mely a Point of Retreat (Visszavonuló) címet kapta. 2012 júliusában mindkét könyv felkerült a New York Times bestseller listájára. A sorozat befejező része, a This Girl (Ez a lány) 2013. április 30-án jelent meg.
Másik nagy sikerű sorozatának első része, a Hopeless (Reménytelen) 2012 decemberében jött nyilvánosságra. Azonnal a sikerlisták élére ugrott. Folytatása a Losing Hope (Reményvesztett) 2013. július 8-án jelent meg. A sorozat befejező kötetét 2014-ben publikálta, mely egy spinoff a történethez.
2014. március 18.-án jelent meg első önálló regénye, a Maybe Someday (Egy nap talán), mely New York Times bestseller lett. A történet egy fiatal lányról és egy siket fiúról szól, akik együtt szereznek zenét. Az érdekesség az, hogy Hoover felkérte Griffin Peterson zenészt, hogy énekelje fel a könyvben megírt dalszövegeket. A könyv elején található egy QR kód, mellyel mindenki meghallgathatja a dalokat. A könyvhöz tartozik egy spinoff is, Maybe Not címmel.
Ugly Love című könyvét 2014. augusztus 5-én adta ki, mely nagy sikert aratott.
2015-ben Tarryn Fisherrel együtt megírta a Never, never (Soha, de soha) című könyvet. 
2015. március 10-én megjelent Confess című könyve, mely a listák élére ugrott, majd 2015. november 10-én publikálta November Nine címmel ellátott regényét. 
2016-ban megjelent a Too Late című könyve. Emellett pedig 2016. augusztus 2-án publikálta It Ends With Us című regényét, melyről azt nyilatkozta, hogy messze a legnehezebb könyv, melyet valaha írt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése