About

2018. szeptember 16., vasárnap

Rachel Van Dyken - The ​Matchmaker's Playbook (Wingmen Inc. 1.)



Minden ​szabályt megszeg, hogy övé legyen a lány. 

Miután egy baleset véget vet profi sportolói karrierjének, Ian Hunter visszatér az egyetemre – és készen áll arra, hogy egy újfajta játékban vegyen részt. Az ő agyából pattan ki a Szárnysegéd Bt. gondolata, ami, szájról szájra terjedő sikeres és titokzatos szerelmi tanácsadó szolgáltatást nyújt a szerelemre éhes lányoknak. Amikor Blake Olson jelentkezik, hogy igénybe vegye a Szárnysegéd Bt. szolgáltatásait, Ian megismeri minden idők legreménytelenebb ügyfelét. 

A slampos sportruhákban és tangapapucsban pompázó Blake-nek csodára van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a kiszemeltjét. Csak egy profi randiguruval van rá esélye. Ian tudja, hogy a tanácsai és az átváltoztató munkája nyomán Blake is sikerrel járhat. Ám ahogy a lány lassan átváltozik, Ian rájön, hogy komoly veszély fenyegeti az első számú alapszabályát… Ne ess bele az ügyfélbe!





Szavak nincsenek rá az összes álltalam elolvasott rossz vélemény után, mennyire imádtam.:)

 Ian egy rendkívűl vicces, szórakoztató karakter, olyan mértékű szexuális energiával megspékelve, hogy hűha!
De emelett ott van a kisfiús báj is amit én személy szerint imádok.


Csak úgy izott a két szereplő között a levegő, a vágy s szépen lassan annál valami sokkal komolyabb! Bár sokan negatívumként emlegették, hogy úgy érezték a férfi szereplő csak szexuális vonzódásról beszélt, de szerintem a belső tulajdonságokra is elegendő figyelmet szánt.



A regény végig érdekes tudott maradni számomra,vicces párbeszédekkel karöltve,  a történet szerintem nagyon jó alap ötlet volt, Rachel Van Dyken pont a kellő ideig húzta az idegeimet a két szereplővel kapcsolatban, pont annyira, hogy ne váljon idegesítővé vagy unalmassá.


Nehéz egy szereplőt kiemelni, mindenki szimpatikus volt számomra, bár a mellékszereplőkröl nem igazán kaptunk valmire való információt. Ami biztos, várom a folytatást. A borító  plusz megérdemli a pontot, teljesen így képzeltem el Ian karakterét!

Egyébként a könyvből film is készült de sajnos csak angolul megtekinthető rádaásul nem ingyen.

Ian egyébként ingázik az egoista nőfaló és az érzelmes férfi között míg Lex megmarad a nőcsábász szerepnél, Blake pedig maga a tudatlan szűz akinek ennek ellenére a szex úgy pörög közvetlen a szüzessége után mintha mindig is ezt csinálta volna. 

De az apró hibákkal együtt is úgy érzem, megőrülök, ha nem láthatom a filmet. :) 


Főszeplőnk Ian aki sportkarrierje lehetőségét egy baleset miatt elvesztette, megtervezi barátjával Lex-el a Szárnysegéd bt-t amely arra hivatott, hogy az önbizalomhiányos egyetemista lányoknak segítséget nyújtson a kiszemelt srác megszerzésére. Lex számítógép zseni lévén még egy programot is elkészített ami százalákos arányban megadja mennyi esélye van két embernek a tartós kapcsolatra, akik pedig nagyon nem passzoltak össze azoknak segítettek egy számukra megfelelőbb párt találni.


Az üzlet fénykorát élte, nem mintha Ian rászorult volna a pénzre, de ez dicsőséggel töltötte el, egészen addig, míg meg nem jelenik a képben Blake,aki gyerekkori szerelmét szeretné megszerezni,  akiért a férfi életét teljesen felforgatva, megszeg minden szabályt, kezdve azzal, hogy nem fekszünk le az ügyféllel, s végképp nem szeretünk bele.

Közben persze az elsődleges kiszemelt is felfigyel a lányra, így a két férfinak megkell harcolnia, Blake szívéért.

Vajon Iannak sikerül elérnie, hogy Blake belé szeressen, s emelett leküzdeni az elkötelezettségtől való félelmét, és Blake megtudja adni a bizalmat egy szoknyapecérnek vagy a lány inkább a biztos múltat választja?


Kinek ajánlom?

Mindenkinek, ez a könyv garancia egy romantikus és szórakoztató kikapcsolódásra, könnyed, pillanatok alatt kiolvasható de emelett megrengeti a nő minden részletét. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése