About

2018. május 13., vasárnap

Tarryn Fisher - F*ck Love

Helena Conway szerelmes lesz.
Akaratlanul.
Észrevétlenül.
De nem véletlenül. Kit Isley pontosan az ő ellentéte – rejtélyes, fékezhetetlen és a legkevésbé sem óvatos. Mindez akár remekül is alakulhatna…
Ha nem Helena legjobb barátnőjével találkozgatna. Helena kénytelen dacolni a szívével, helyesen cselekedni, és másokra is gondolni.
Egészen addig, amíg fittyet nem hány az egészre.
Végre! Tarryn Fisherben egyszer sikerült csalódnom, de ezzel a könyvvel elfelejtetettem minden negatívumot! 
Ez a könyv is valami újat nyújtott nekem. Első könyv amit leültél olvasni, és nem álltál fel amíg nincs vége - pipa.
Nagyon izgalmas az egész, végig fent tudta tartani az érdeklődésemet, ott volt a tipikus várakozás bennem, hogy vajon összejön e a két főszereplő, nem volt azonnal kikalkulálható történet. Természetesen azért voltak benne közhelyek, de úgy gondolom a mai világban 100% egyedit alkotni lehetetlen.

Ami még fontosabb, tanulságos volt. Megtanította, hogy önmagad megtalálása mennyire nehéz és, hogy mennyi köze van a társadalomnak mindenhez amit teszel, vagy amit magadról gondolsz. 
Aranyos, hogy elrabolja az ember szívét. 

Pozitívum, hogy a főszereplőkre nem erőltettük rá a tökéletes látképet, mindketten egyszerű emberek voltak, egyszerű adottságokkal. Közben csavar, csavar hátán érkezett a történetbe, olyan volt az egész mint egy hurrikán. 

Főszereplőnk Helena aki egy éjjel Kittel álmodik, elég intenzíven éli meg, akár mintha a valóság lenne. Az álom témája nem más, mint a közös család, idilli kép.  
A probléma csak annyi, hogy Kit a legjobb barátnőjének a pasija. HOPPÁ!


Helenának is van párja, soha nem nézett Kitt-re úgy mint lehetséges párjelölt, így nem igazán tudja hová tenni ezt az egészet, de az álom annyira intenzív volt, hogy a legközelebbi találkozásukkor, sokkal jobban megnézi a férfit, s közben azt érzi, hogy annyira boldog volt abban az álomban, hogy akár a valóságban is képes lenne így élni. Innentől fogva nem tudja álma főszereplőjét kizárni a gondolataiból.



Közben talán a sors keze, hogy ahogyan álmában is lejátszódott,  Helena párja megcsalja őt, mi több teherbe ejt egy másik nőt, így a lány újra szabad prédának számít.

Talán itt a történet be is fejeződhetne, csak egy álom volt és vége, de Kit elkezd félreérthető jeleket adni, aminek hatására a féltékenységtől vezérelve a legjobb barátnő egy igazi sárkánnyá válik, s foggal körömmel harcolni kezd, az őt megillető férfiért, de vajon van e esélye a sorssal szemben? Sors volt ez egyáltalán? Nagyon úgy tűnik!

Kinek ajánlom? 
Mindenkinek kortól függetlenül! 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése