About

2018. június 22., péntek

Kristen Callihan - Idol (VIP1)

„A zene a barátoddá válik, ha nincs egy sem, a szeretőddé, ha éppen arra vágysz. A haragoddá, a bánatoddá, az örömöddé, a fájdalmaddá. A hangoddá, ha nem találod a szavakat.”

LIBBY

Amikor rátaláltam Killianre, valami elveszett hercegre emlékeztetett, és épp részegen hevert az udvaromon. Az arca, akár egy istené, és pont olyan arrogánsan is viselkedett. Nem volt hajlandó elmenni. Szexi, elbűvölő és egy icipicit mocskos a fantáziája – szép lassan ledönti a falaimat, és én egyre többre vágyom.


Az enyém lehetne, ha lenne hozzá bátorságom. A probléma az, hogy az egész világ őt akarja. Hogyan tartsak meg egy bálványként imádott rocksztárt, amikor mindenki azon mesterkedik, hogy elvegye tőlem?

KILLIAN
A világ egyik legnagyobb rockbandájának énekeseként áloméletet éltem. De egyetlen végzetes döntés elég volt hozzá, hogy mindez a darabjaira hulljon.
Most minden romokban hever.


Aztán megismertem Libertyt. Morcos, magának való lány – de egész aranyos. Á, kamu. Az igazság az, hogy ha csak hozzáérek, eszméletlenül dögössé válik, és sokkal jobban vágyom rá, mint bármelyik, a nevemet sikító rajongómra valaha is.
A világ hangosan követeli, hogy álljak vissza a színpadra, de nem vagyok hajlandó elhagyni őt. Ki kell találnom, hogyan csalogassam ki a csigaházából, hogy velem maradjon.
Mert mióta megismertem Libbyt, minden megváltozott. Minden.


Talán az eddigi életem során és lehet azért mert még nem olvastam eleget de ez volt számomra a legnagyobb csalódás. 
Amikor ki jött, nagyon akartam ezt a könyvet, a borító tökéletes és a rock nagyon közel áll a szívemhez, csak úgy, ahogy a zene. 

Mindig kíváncsi voltam milyen lehet együtt élni, egy világszerte ismert zenésszel, de itt nem ezt kaptam meg, bár végig sem bírtam olvasni. 

Annyira nagyon klisé volt minden pillanata, annyira unalmas, és nekem nőnek megalázó, ha azt vesszük alapul, hogy a főszereplő legnagyobb erénye a hatalmas farka volt. KHM.

A regény velem végig azt éreztette, hogy egy jónak titulált pasi mindenképpen híres, gazdag, jóképű, izmos - és természetesen ott volt a szokásos : még sosem volt szerelmes én vagyok neki az első, az első aki megfogta, mert eddig a szexen kívül semmi más nem hajtotta, de én különleges vagyok, más mint a másik hatezer nő akik a kisbuszban... khm.khm. ismét - na ne. 
Inkább éreztem a két szereplő között a szexuális vágyat és túlfűtöttséget a szerelem helyett - az igaz. Az hogy ezek után, a zenei oldalról mit szeretett volna elmondani a könyv, már nem is érdekelt.

Főként sajnálom, tényleg igazán, hogy annyi potenciál lehetett volna ebben a történetben, és sikerült egy borzalmasnál borzalmasabb, még tininek sem való káoszt megalkotni.

Ennek ellenére, egy könyv miatt nem zárom le magamban az írónőt, és a következő könyvét megfogom venni, ami halványan az Idolból ered, azaz az Idol egyik mellékszereplője kapja majd a főszerepet, remélem ezúttal, valami jót kapunk.


Főszereplőnk Libby és Killian között szépen lassan szerelem alakul ki, bár a férfi részegen hajtott be a kertjébe egy motorral, amit Libby vizes zuhannyal köszönt meg, majd lefektette aludni, és közben forrongott mérgében, hogy lehet egy ember ennyire felelőtlen.  Tehát az első találkozás mondhatni rosszul sült el, ennek ellenére a bűntudattól vezérelt férfi belopja magát a szívébe, és talán a kapcsolatuk a világ végén élő, elszigetelt, magának való lánnyal még működhetne is, ha nem derülne ki, hogy Killian egy világszerte ismert rockzenész, aki menekült a zenei világ elől, de örökké nem teheti ezt meg, s hamarosan újra turnéznia kell. 

Persze nem meglepő, hogy Libby és konyít valamit a zenéhez, így Killian nagyszerű ötletétől vezérelve, magával viszi a lányt, és együtt kezdenek el turnézni, a csapat beleegyezésével, amely Libby számára is egy elég jó karrier lehetőséget hozhat, természetesen addig is kapcsolatukat igyekszenek titokban tartani... 


Ne haragudjatok, itt abbahagytam a történetet, mert nekem ekkora ez már éppen elég volt, azt hiszem én jobban megírtam a történéseket pár sorban mint az író 100 oldalon keresztül.  Úgyhogy a végéről fogalmam sincs, talán most nem tudtam nektek a legjobb összefoglaló posztot hozni, de nem tudom erőltetni azt ami ennyire nem csúszik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése