About

2018. június 30., szombat

Colleen Hoover, Tarryn Fisher - Never never (3)


Silas Nash és Charlize Wynwood kénytelen elmélyedni a múltban, hogy megoldják saját rejtélyeiket. Versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, mielőtt mindent elveszítenek.
Vajon vissza tudják szerezni, ami egyszer már az övék volt? Visszakaphatják-e a régi énjüket?


Igen, túl vagyok mindhárom részen. Szeretném azt mondani, hogy értettem mi is volt ennek az egésznek a lényege de a végén nem így lett.
A történet jó volt, de a lezárás... hm...
Talán tanulság lett volna, hogy az emlékeik elfelejtése után is a sors éreztette velük, hogy összetartoznak? Nem tudom.

Vagy talán a sors egymásnak rendelte őket, de ők külső hatások miatt, tönkretették a kapcsolatukat, s ezért volt az emlékezet vesztés? Majd midőn újra egymásba szerettek, vissza nyerték az emlékeiket? Ez lett volna a lényeg? Bevallom őszintén,
nem tudom.
A harmadik rész folytatódott onnan ahonnan a másodikat abbahagytuk, s az írónő(k) csavarosan, most csak Charlie emlékeit vették el.
Gondoltam tán Silas rájött a titokra amit én még nem látok, és neki ezért sikerült, újra emlékezni.
 


De nem volt itt semmi hatalmas titok, a szerelem ereje rendbe hozott mindent és vége. Megint mintha már nem lett volna idő a korrekt befejezésre egy alapvetően jól induló story-nál.

Kár érte... 


Nem tartozik azok a könyvek közé amiket örömmel olvasok majd újra egy - két év múlva, pedig azt mondják a jó könyv, nem is jó könyv ha többet nem veszed kézbe. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése