About

2018. június 29., péntek

Colleen Hoover és Tarryn Fisher - Never Never (2)

Soha ne hagyd abba! Soha ne felejts!

Silas versenyt fut az idővel, ahogy egyre több igazságra derül fény, miközben más szálak összekuszálódni látszanak. Ráadásul most már magasabb a tét, ahogy Silas kezéből egyre inkább kicsúszik az irányítás, és mások kezdik gyanúsnak találni a viselkedését. Charlie bajban van, így hát neki kell áthidalnia a szakadékot a múltjuk és a jelenük között. Mert valahol a „szeretlek”-ek meg a „soha, de sohá”-k között ott rejtőzik az igazság, amiről egyelőre elképzelésük sincs, mégis meg kell találniuk.


Ismételten egy igazán izgalmas bár annál rövidebb könyvet kaptunk, ahol ez események vezetéséért ezúttal a férfi főszereplő felel.


Nem tudtam letenni, ahogyan az első részt sem, már nagyon furdall a kíváncsiság mi ez az egész és mire számíthatunk!




Az első résznél nem hoztam szóba, hogy Charlie és Silas 4 évet töltöttek együtt, pedig a második részben leginkább arra van rálátásunk, mi is volt kapcsolatuk hanyatlásának oka.


Charlie még mindig nincs meg, majd szembe jön velünk a tény, hogy valaki bezárva tartja őt folyamatosan lenyugtatózva.

Kiderül, hogy minden emlékük rejtélyes módon 48 órán belül tűnik el, amely nagyon kevés idő, hogy felderítsék a rejtélyt.

Silas titokzatos leveléből kiderül, hogy nem először fordul elő ez az egész, s kicsit közelebb viszi őt a megoldáshoz.

Hamarosan ismét letelik a 48 óra s miután sikerül Charlie nyomára bukni immáron együtt várják az újabb kiesést.Vajon mit hoz a holnap?






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése