About

2020. január 9., csütörtök

Könyvmoly Zóna - Booksy Box doboz


Könyvmoly Zóna - Booksy Box doboz

Sziasztok!
Ma a Booksy Box könyves édesség csomagjáról hoztam nektek egy posztot, mert úgy gondoltam érdemes körültekintőbben átnézni mit is készítenek pontosan ők! 

"Tudjuk, hogy kevés élvezetesebb dolog van, mint belemerülni egy nagyszerű könyvbe. Ezért minden hónapban gondosan kiválasztunk öt különleges, új megjelenésű könyvet, neked csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod közülük a kedvencedet, amit a következő hónap elején elküldünk neked. És mitől lesz az egész még jobb? Attól, hogy ínycsiklandó édességeket és egészségtudatos finomságokat is csomagolunk a havi könyved mellé.

 Az „előfizetéses” szócskától sem kell megijedni, természetesen egyszeri doboz is rendelhető, és az előfizetések is bármely hónapban szüneteltethetők vagy lemondhatók."
Ha érdekel titeket a doboz, akkor a "Tovább" -ra kattintva láthattok képeket és bővebb információt. :) Kezdjük a doboz külsejével, ami szerintem nagyon "dizájnos". Saját nyomtatott dobozról van szó, egy kis idézettel. " Mert olvasni olyan mint nyitott szemmel álmodni." 

Többféle csomag is kapható náluk, az én példányom a YUMMY. 
"Tartalma: havi 1 db könyv és 2-3 db csokoládé és édesség. A könyvet minden hónapban az általunk gondosan összeválogatott öt csodás, új megjelenésű könyv közül válaszhatod ki. Úgy is dönthetsz, hogy nem döntesz, minden ilyen hónapban mi meglepünk egy könyvvel. 😉 HAVI ELŐFIZETÉS - minden hónapban automatikusan meg fog újulni és minden hónap 11-én összege levonásra kerül számládról. Előfizetésedet bármikor szüneteltetheted vagy lemondhatod. A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÁRA: +970 Ft"

Mint láthatjátok így néz ki kibontva. :) 

Ezen felül találtok még náluk: 

BASIC BOX: 
"Tartalma: havi 1 db könyv. A könyvet minden hónapban az általunk gondosan összeválogatott öt csodás, új megjelenésű könyv közül válaszhatod ki. Úgy is dönthetsz, hogy nem döntesz, minden ilyen hónapban mi meglepünk egy könyvvel. 😉 HAVI ELŐFIZETÉS - minden hónapban automatikusan meg fog újulni és minden hónap 11-én összege levonásra kerül számládról. Előfizetésedet bármikor szüneteltetheted vagy lemondhatod. A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÁRA: +970 Ft"

HEALTHY BOX
Tartalma: havi 1 db könyv és 2-3 db egészséges snack. A könyvet minden hónapban az általunk gondosan összeválogatott öt csodás, új megjelenésű könyv közül válaszhatod ki. Úgy is dönthetsz, hogy nem döntesz, minden ilyen hónapban mi meglepünk egy könyvvel. 😉 HAVI ELŐFIZETÉS - minden hónapban automatikusan meg fog újulni és minden hónap 11-én összege levonásra kerül számládról. Előfizetésedet bármikor szüneteltetheted vagy lemondhatod. A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÁRA: +970 Ft

A csomagba 5 féle könyv közül tudtok választani minden hónapban. Az ehavi 5 könyv: 
COLLEEN HOOVER – NOVEMBER 9., romantikus, ifjúsági
GUILLAUME MUSSO – AZ ÉJSZAKA ÉS A LÁNYKA, krimi
HIRO ARIKAWA – AZ UTAZÓ MACSKA KRÓNIKÁJA, kortárs regény
MELINDA GATES – A NŐ HELYE, szociológia
RILEY SAGER – ZÁRJ MINDEN AJTÓT!, thriller

Sőt! Ajándék kártyát is tudtok igényelni. :) 
"Ha a tökéletes ajándékot keresed egy olvasni (és nassolni 😉) szerető barátodnak, családtagodnak, akkor a legjobb helyen jársz. 
A Booksy Box ajándékkártyák bármely egyszeri és előfizetéses dobozra felhasználhatók, és az ajándékozott maga választhatja ki a dobozába kerülő könyvet! Mi lehetne ennél jobb? "

Nekem összességében nagyon tetszett a doboz, tényleg minden édesség olyasmi volt, amit még sosem kóstoltam. A választott könyvet (Harry Potter Jubileumi kiadás, Mardekár) pedig kifejezetten imádom, már régóta vágytam rá. :) 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése