About

2018. november 22., csütörtök

5 könyv az év utolsó hónapjára!

Mostanában rengeteg újdonsággal találkozhattunk, a múltkori live-om során mondtátok, hogy megtolják decemberre a könyv kiadásokat, s ez így is van, most 5 kedvencet hoztam el nektek amelyeket nagyon szeretnék még a december folyamán elolvasni! Mivel jön a karácsony így még több lehetőség lesz könyvet kérni az ünnepekre, így remélem minden a birtokomba is fog jutni! :) Jay Asher: Micsoda fény!
Igazán várom már ezt a könyvet, ha bár az író másik regényét, a 13 okom volt - még nem olvastam, de a sorozatot már láttam, s valljuk be elég nagy sikert aratott. A borító is nagyon tetszik, igazi karácsonyi hangulata van, valóban a fény jut eszembe róla.
A könyv megjelenése: 2018.December.04
Fülszövege pedig az alábbi: 

"A szerelem mindent legyőz?
Sierra szeretné megérteni. Caleb szeretné jóvátenni.
Együtt rátalálhatnának az igaz szerelemre – ha elég bátrak ahhoz, hogy elfogadják, ami történt.
Keserédes történet az első szerelemről, a megbocsátás erejéről és a második esélyekről. Arról, hogyan lásd meg a másik valódi személyiségét. Sierra csak átmenetileg lakik a városban: a családjával minden évben eltöltenek itt egy rövid időszakot. Ez idő alatt a lány megpróbál érzelmileg távol maradni a fiúktól – Caleb pedig épp azon dolgozik, hogy megbocsásson önmagának, miután egy szörnyű tettet vitt véghez. A fiú szerint: mindenkinek lehet néha rossz napja. De csak akkor kezd el hinni ebben igazán, miután megismerte Sierrát. Nevettem, tapsikoltam, sírtam és hát igen, teljesen beleestem Sierrába, Calebbe és ebbe a tökéletesen megírt, bájos történetbe.”


Cynthia Hand - Vigyázz, Holly Chase!Bár ez a könyv már megjelent, még nem jutott a birtokomba. Alapvetően kedvelem a Dream válogatás könyveket, ez pedig a borító miatt nagyon megfogott. 
Hógömb és egyebek, tipikus karácsonyi story, habár a fülszövegért nem rajongok, de remélem sikerül ebből valami jót kihozni. A történet egyébként tipikus Karácsonyi ének - utánzat, hiszen az alap szituáció itt is ugyanez volt, vagy hasonlíthatnánk akár az excsajok szellemeihez is - ha viccesebb történetre akarunk kitérni. 
Fülszöveg pedig az alábbi: 

 "A tizenhét éves Holly Chase nem egy tipikus jó kislány, sőt önző és gátlástalan. Csak az lebeg a szeme előtt, hogy híres legyen. Még arra is képes volt, hogy édesanyja halálakor lőjön egy szelfit a sír mellett új napszemüvegében, és kiposztolja Instagramra. Nincs tekintettel senkire, a barátait már rég elmarta maga mellől. Aztán történt valami, ami mindent megváltoztatott...
Karácsony napján Holly az éjszaka közepén hangos zajra ébredt. Három szellem jött el hozzá, hogy megmutassák neki, milyen önző, elkényeztetett teremtés lett belőle. Megpróbálták rábeszélni, hogy változtasson életmódján. De Holly nem hallgatott rájuk. Aztán meghalt. Holly ezzel átkerült a szellemvilágba, ahol a múlt karácsonyainak szellemeként az a feladata, hogy minden évben megmentsen egy eltévelyedett lelket. Holly szó szerint halálosan unja a dolgot, mindaddig, amíg egy dögös, 17 éves srác lesz a kiszemeltje, aki a lányt régi önmagára emlékezteti. És bár tény, hogy meg akarja menteni végzetétől, tilos lenne közel kerülni a fiúhoz, pláne belekeveredni egy zavaros románcba vele. De hát hogyan is lehetne ellenállni a kísértésnek?"

T.R. Ragan: A pók fogságában (Lizzy Gardner-könyvek 1.)
Igen ez egy krimi, aminek én kifejezetten örülök, hiszen szeretem ezt a témát, s az alapötletet is abszolút érdekesnek tartom. Ha csak fele annyira jó lesz mint bármelyik Agatha Christie könyv, én már össze teszem két kezem, hiszen mostanában ez az a téma amit a legritkábban vettem a kezeim közé.
A megjelenés dátuma: 2018.11.27
A fülszöveg pedig az alábbi: 


"Most van szükség minden erődre!
A rémálom véget érhetett volna, amikor végre megmenekült az őrült karmai közül. Ám ez csak a történet kezdete volt…
Lizzy Gardner mindössze tizenhét éves volt, amikor elrabolta a Pókemberként ismert pszichopata sorozatgyilkos, aki rémületben tartotta kaliforniai szülővárosát. Lizzy a puszta életét mentette több hónapi fogság és kínzás után – a Pókember viszont nyomtalanul eltűnt. Ha Lizzy azt hitte, hogy a bűnöző ezzel elfeledkezik róla, óriásit tévedett.
Tizennégy évvel később a lány sikeres magánnyomozó és önvédelmi oktató. Bűntudat gyötri, amiért ő az egyetlen túlélő, és arra teszi fel az életét, hogy másokat megvédjen az általa elszenvedett borzalmaktól. Ám épp amikor visszatér életébe régi szerelme, egyetlen telefonhívással tör rá a múlt iszonyata: a Pókember visszatért, és ezúttal nem fogja őt futni hagyni.
Így kezdődik a dermesztő macska-egér játék, a bosszúszomjas hajtóvadászat, amelyből csak az egyikük kerülhet ki élve."
Colleen Hoover: Túl késÅ‘Mindig mondom nektek, hogy CH garancia a jó kis romantikára, s bár az utóbbi Csúf szerelem című könyve nem nyerte el annyira a tetszésem, nagyon várom a Túl késő című regényét. A borító is kicsit más, mint ami az írónőnél megszokott, nekem nagyon tetszik. A téma kicsit hasonló az egyik kedvenc könyvemhez a "velünk véget ér" mely szintén a családon belüli erőszak s a bántalmazás példáját dolgozta fel.
Megjelenés: 2018.12.05
Fülszöveg pedig az alábbi: 
"Sloan a poklok poklát is megjárná azokért, akiket szeret.
És meg is teszi, minden egyes nap. Amikor azonban rádöbben, hogy valójában börtönben él a veszélyes, erkölcstelen és züllött Asa Jackson mellett, Sloan kész bármit megtenni azért, hogy szabaduljon szorult helyzetéből. Akár a testi épségét is kockára tenné, aminek senki sem állhat az útjába. Senki, kivéve Cartert.
Asa életében Sloan a legjobb dolog. És Asa szerint Sloan életében ő a legjobb dolog. A lány nem nézi jó szemmel Asa züllött életmódját, pedig a srác szerint, ő csak azt teszi, amit tennie kell, ha mindig egy lépéssel az üzletfelei előtt akar járni. Mindent megtesz annak érdekében is, hogy egy lépéssel Sloan előtt járjon. Senki sem állhat az útjába.

Senki, kivéve Cartert."
Sarina Bowen, Elle Kennedy: Ez a srác (HIM 1.)
Elle Kennedy abszolút elismert író itthon a kmk kedvelők körében, így nem csoda, hogy érdekel az új könyve, amely - Ez a srác - címet kapta.
Sokan nem szeretik a félig meddig meztelen kockás hasú férfiak által inspirált borítókat, legyen ellenem szólva, én szívesen nézek ilyesmit. :D
Várható megjelenés: 2018.12.05
Fülszöveg pedig az alábbi: 
"Ők ketten nem egy ligában játszanak. Vagy mégis?
Jamie Canning sosem jött rá, miért veszítette el a legjobb barátját. Négy évvel ezelőtt a tetovált, nagyszájú, szabályszegő szobatársa minden magyarázat nélkül kizárta őt az életéből. Oké, tizennyolc éves korukban a nyári hokitábor utolsó éjszakáján
tényleg furán alakultak köztük a dolgok. De csak egy kis részeg hülyülés volt. Senki sem halt meg.
Ryan Wesley már erősen megbánta, hogy annak idején belerángatta nagyon is heteró barátját egy fogadásba, ami próbára tette a barátságukat. Most, hogy egyetemi csapataik egymás ellen játszanak a nemzeti bajnokságon, végre lesz alkalma bocsánatot kérni. De elég egy pillantást vetnie a srácra, akiért időtlen idők óta odavan, és a fájdalom erősebb, mint valaha.
Jamie régóta vár válaszokra, de ehelyett egy újabb kérdést kell megfejtenie: vajon egy együtt töltött éjszaka tönkretehet egy barátságot? És ha nem, mi a helyzet hat együtt töltött héttel? Amikor Wesley megjelenik a táborban, hogy egy újabb forró nyáron át együtt edzősködjenek, Jamie-nek sok mindenre rá kell jönnie régi barátjával kapcsolatban… és önmagával kapcsolatban is."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése