About

2018. február 28., szerda

Colleen Hoover - Maybe Someday



A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.

Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.





Colleen Hoover egyébként is nagy kedvencem, remekül megmutatja ezt az is, hogy talán tőle van a legtöbb értékelésem, nem igazán csalódtam még benne. 

Kifejezetten tetszett, hogy főszereplőnk, nem egy tökéletes férfi, hiszen siket, de ahogyan ebből ő kihozza a legtöbbet, az tökéletessé tette őt. 

A könyv feszegeti a hosszú kapcsolatoknál előforduló kihűléssel való kockázatot, a kapcsolat lezárásának nehézségét és az új szerelem elfogadását. 

Nem szenved hiányt izgalomban és humorban sem, még is meg tartja komolyságát!

Mindeközben csodás dalszövegekkel ellátva minket melyek hangokba foglalása a youtubeon megtekinthető, s melyhez linket a poszt alján találtok!

Nyelvezete egyszerű így aktuális az olvasása bármikor.  Érzelmileg is nagyon hatásos volt, gyönyörű, szívszaggató, maximálisan a lelkiekre alapozva. 



Történetünk főszereplője Sidney aki erkélyéről folyamatosan a szembe szomszéd gyönyörű zenéit hallgatja, s mivel ő maga dalszövegeket ír  szabadidejében, tehát nem áll tőle sem távol a zene,  kellően elvarázsolja őt. 




Nem is gondolja még ekkor, hogy a sors sokkal közelebb hozza őket amikor kiderül, hogy Sidney-t csalja a barátja nem mással mint a legjobb barátnőjével és egyben lakótársával, így azonnal elakar költözni, és a szembe szomszédnál Ridge-nél éppen akad egy felesleges szoba. 



Ridge megtudja Sidney milyen gyönyörű dalszövegeket ír, és ez sokkal közelebb hozza idővel őket egymáshoz a kezdetleges nehézségek ellenére mint például, hogy Ridge siket. 


A lány hamarosan érezni kezd de a fiúnak hosszú ideje barátnője van, akit tényleg szeret, aki fontos neki, és aki tökéletes, csak éppen Sidney-hez fűződő vágyódása hamar ráébreszti, hogy amit érez barátnője iránt az talán mégsem szerelem, meging az érzéseit illetően. 

A két szereplő próbál ellenállni a kísértésnek, Ridge kötődik barátnőjéhez, aki mindig mellette állt, aki hosszú ideje vele van jóban rosszban,  de a szív mindig erősebb, olyan megoldást kell találniuk amivel senkit nem bántanak meg. 

Sidney végül elköltözik ezzel időt adva a fiúnak ... 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése