About

2022. március 25., péntek

Guillaume Musso - Ott leszel?

 Tudod, ha valaki egyszer belopja magát a szívedbe, az örökre ottmarad..

Amikor megtudtam, hogy ez a Musso regény is megjelenik új borítóval, már tudtam, hogy szinte azonnal elfogom olvasni. 
Elvileg 4 könyv is érkezik tőle idén, amiket nagyon várok, mert az egyik kedvenc íróm lett az elmúlt 2 év alatt. 
Egyik regényét olvastam a másik után, mostmár ott tartok, hogy talán csak 1-2 könyve van amit még nem végeztem ki. 
Imádom ezt az egységes, letisztult design-t. 
Illetve a fülszöveg azt súgta, ez egy szerelmes, időutazós sztori, ami nem jött rosszul, mert az előző is időutazós olvasmány volt, úgyhogy benne voltam a témában. 

Elég sokan értékelték, 88%-on áll jelenleg, ami valljuk be nem rossz arány. 

Most is tartalmazta azokat a dolgokat, amiket szeretek az író könyveiben. Egyszerű - de nagyszerű. Kis misztikum, kis romantika. Szép idézetek, minden fejezet tetején. 


A történet szerint Eliot egy San Franciscó-i sebész, aki Kambodzsába megy dolgozni, ahol a segítségnyújtásért cserébe érdekes kapszulákat kap. 
Egyetlen kívánsága újra látni a 30 éve elhunyt szerelmét, melyre most ennek köszönhetően többször is lehetősége adódik...de vajon ha visszautazik, kibírja, hogy ne változtassa meg a múltat? 

Ahogy minden ember én is sokat gondolkodom, a mi lett volna ha... 
kérdésen, ezért az időutazással kapcsolatos könyveket mindig is szerettem. 
Sok embernek segítség lehetne, ha többféle utat kipróbálhatna mielőtt eldönti merre menjen tovább, ha pedig visszamehetnénk, akkor biztos tudnánk a számunkra legjobb jövőt alakítani. 



Sokan nem értik mi ez a hype Musso körül, és lehet már írtam erről, de egyszerűen azért jó, mert a könyvei tényleg kikapcsolódást nyújtanak. 

Nem kell rajta sokat gondolkodni, csak haladni kell az árral, és éppen ezért lehet egy nap alatt kiolvasni, mert olvasatja magát. 

Nem ez a kedvencem, olvastam már jobbat tőle, de nagyon tetszett. Bővebben nem is tudnám értékelni, inkább vágjatok bele! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése