About

2018. augusztus 29., szerda

5 dolog ami kiakaszt egy könyvmolyt!




Sziasztok! 

Ma elhoztam nektek 5 dolgot, amik személy szerint engem kiakasztanak, de szerintem minden hozzám hasonló könyvmolyt! Az ilyen jellegű cikkeket ezentúl a könyvmoly zóna kategóriában fogjátok találni az állandó rovatok alatt! :)




1. Amikor elkezdesz mesélni egy nagyon jó történetet az egyik ismerősödnek amiről nem rég olvastál, és ő azt mondja, nem fogja elolvasni mert ő nem szokott olvasni / nem szeret olvasni.
Képtalálat a következőre: „gif”

2. Amikor úgy kell elsétálni egy könyvesbolt mellett, hogy nem nézhetsz oda, mert most nincs rá pénzed!

Képtalálat a következőre: „gif”

3. Amikor mindennél jobban vigyázol a könyveidre, mígnem kölcsön nem adod az egyiket, és soha nem kapod vissza, vagy rettenetes állapotban kapod vissza.

Képtalálat a következőre: „angry gif”

4.  Amikor már 3 napja olvasol egy romantikus könyvet és már tűkön ülsz mikor jön végre össze a két főszereplő, erre az író úgy alakítja, hogy soha - mert az egyik szereplő meghal. Vagy semmi értelme a könyv végének, és elpazarolt időnek érzed az egészet pedig jó is lehetett volna!


Képtalálat a következőre: „sad gif”

5.  Amikor egy könyvből film lesz, és csomó mindent megváltoztatnak - te pedig ülsz a kanapén és a másiknak magyarázod, hogy ez nem is így volt, mire ő kijelenti, hogy nem ül le veled többet filmet nézni!
Képtalálat a következőre: „cinema gif”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése