About

2018. augusztus 24., péntek

Jenny Han - We'll ​Always Have Summer (Summer Trilogy 3.)


Két testvér – Egy igaz szerelem.
A nyár sosem lesz már ugyanolyan.
Belly csak két fiúba volt szerelmes életében, és mindkettőjük vezetékneve: Fisher. Miután az utóbbi két évet Jeremiah-val töltötte, szinte teljesen biztos abban, hogy megtalálta benne a lelki társát.
Szinte.
Conrad még mindig nem tette túl magát a tévedésén, hogy elengedte Bellyt, még ha Jeremiah mindig is tudta, hogy Belly hozzá tartozik. Amikor a lány és Jeremiah elhatározza, hogy összeköti az életét, Conradnak rá kell ébrednie: most vagy soha – vagy elmondja Bellynek, hogy szereti, vagy örökre elveszíti. A lány kénytelen szembenézni az érzéseivel és az igazsággal, amivel valószínűleg mindig is tisztában volt. Nem kerülheti el, hogy összetörje egyikük szívét.Azt hiszem a végeláthatatlan huza-vona után azért tetszett a könyv, egyszer egy nyár alkalmával mindenképpen megéri elolvasni, talán ha 16 éves lennék sokkal jobban elnyerte volna a tetszésem.

Bár már nagyon vártam a befejezést, amely végkifejletében nem csalódtam, de mint az első résznél is írtam, a sok szenvedés után a történet helyre rakása pillanatok alatt le lett zavarva. Mintha sürgette volna az írót az idő, vagy kifogyott volna az ötletekből, bár ez a könyv egyébként sem híres a hihetetlen csavarokról.

Illetve nem egészen értem, hogyan lehetett ilyen hamar túl esni azon, hogy a szerelmedet a testvéred elveszi feleségül. Nem akarok kitérni rá melyik testvérről van szó, de úgy gondolom már sejtitek.

Ez volt az első történetem Jenny Hantól, de remélem a további regényi azért ennél picit komolyabbak.Conrad rádöbben, hogy 24 órán belül Belly, Jeremiah felesége lesz, s bár eddig nem igazán érdekelte látszólag Belly, most még is úgy érzi, nem veszítheti el.

Megvallja a lánynak az érzéseit, amelyen érthető módon Belly felháborodik, hiszen évei voltak erre, még is pont az esküvője előtt kell színt vallania.Ennek hatására Belly teljesen összezavarodik, ő maga sem tudja mit akar és retteg attól, hogy megbántsa bármelyiküket is. Végül Jeremiah az aki hozzá segíti lányt a végső döntéshez.


Kinek ajánlom?

Mindenképpen tini kategória. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése