About

2018. augusztus 23., csütörtök

Jenny Han - It's ​Not Summer Without You (Summer Trilogy 2.)


Belly eddig minden egyes nyarát Cousins Beachen töltötte, élete azonban most fordulóponthoz érkezett. Mivel Conraddal való rövid kapcsolata gyászos véget ért a télen, életében először otthon fogja tölteni a nyarat.

Legjobb barátnője, Taylor remek tervekkel áll elő: hajókázás, sütkérezés a medence partján, új fiúk, akikre rá lehet kattanni. De amikor Jeremiah felhívja a hírrel, hogy Conrad eltűnt, látszólag minden a nyaraló felé sodorja Bellyt.

Vajon még egy nyarat eltölt azzal, hogy a fiú után fut, vagy végre képes lesz elengedni őt?




Az első részt enyhén vontatottnak éreztem de gondoltam ez a bevezető rovására írható, nos a második rész vontatotabb volt mint az első.

Nincs teljesen rossz véleményem, a szereplők egy része igen szerethető volt de Conradról ismét keveset tudunk meg.

Még mindig fenn áll a zavart maszlag és érzelmi kavarodás s bár Jeremiah nagyon szimpatikus engem mindig az első szerelemhez vonzanak a romantikus könyvek.




Tehát az első részben leírt részletet azzal zártuk, hogy a fiúk anyja Susannah rákos, Jeremiah pedig szerelmet vall, Bellynek.


A második részben Susannah-t elveszítjük, Belly Jeremiah mellett dönt, Conrad érzelmi kuszaságának köszönhetően, míg el nem tűnik és Jeremiah + Belly a megkeresésére nem indulnak.


Meg találják elég hamar majd kiderül, hogy a nyaralónál van amit az apjuk el akar adni, így közösen próbálnak meg harcolni ellene. 


Amit nem igazán értettem hiszen a fiúk örökölték a házat számomra felfoghatatlan volt az engedélyük nélkül hogyan is lehetne eladni.

Majd egy megeggyezés alapján miszerint ha Conrad 3 -asra levizsgázik mindenből, édesapja eláll az eladás szándékától.

Susannah temetésén Belly, Conradot az exével találja viszonylag intim szituációban így úgy tűnik elengedi őt és őszinte esélyt ad Jeremiahnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése